Dia de Fira

La Fira estava a rebentar! La Sara no parava, tenien un client darrere d’altre, però no es podia concentrar; davant seu, igualment enfeinat hi havia un noi misteriós, disfressat com ella, que no deixava de mirar-la fixament.
La Sara intentava fer-se la despistada, intentava ignorar aquells ulls, però era impossible; cada vegada que aixecava la vista, es trobava amb la mirada d’ell, somrient.
La Fira era una tradició familiar, embotits de tota mena l’envoltaven, sabia que no podia cedir als seus instints i havia de seguir atenent clients. Però no podia més, estava molt excitada, la respiració s’accelerava cada cop més.
El noi va dir alguna cosa a cau d’orella al seu company, que va assentir amb el cap com a resposta. Va passar pel costat d’ella sense deixar de mirar-la i va ficar-se al carreró del costat. La Sara el va seguir dins d’un dels portals. Sense dir-se res ell la va agafar per sota de la faldilla i la va aixecar en braços, aproximant el cos de la Sara a la seva erecció. Ella va ajudar-lo a introduir-se dins seu i van fer un gemec a la vegada; ell va seguir entrant dins d’ella cada vegada amb més intensitat fins que tots dos van arribar a l’èxtasi sense deixar de mirar-se l’un a l’altre. En aquell moment van saber que la Fira els havia reunit i ja mai més es tornarien a separar.

Helena Servent Mas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s